Vebego partner van het Glazen Huis in Heerlen 10-11-2015


10 nov 2015 - Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 tot en met 24 december 2015 op het Pancratiusplein in Heerlen; de bakermat en achtertuin van Vebego. Als betrokken bedrijf middenin de maatschappij en in de regio is Vebego partner van Het Glazen Huis.

Maar liefst 50 miljoen kinderen en jongeren kunnen als gevolg van oorlog of conflict niet (regelmatig) naar school. In plaats daarvan zijn zij bezig met overleven. Deze next generation verdient meer. Kinderen en jongeren in oorlogs- of conflictgebieden moeten de kans krijgen zich te
ontwikkelen. Zodat zij kunnen werken aan een toekomst, voor zichzelf en de samenleving waarin zij leven. Samen met collega's van verschillende dochterondernemingen draagt Vebego haar steentje hieraan bij.

3FM Serious Request kenmerkt zich ieder jaar doordat iedereen met zijn eigen actie geld inzamelt voor het thema. Om alle acties van onze bedrijven te verzamelen en onze financiele bijdrage inzichtelijk te maken, werken we samen met het Rode Kruis. Via het platform
starthelpingnow.rodekruis.nl/vebego starten collega's een eigen actie, steunen wij elkaar en zorgen we dat we een mooi geldbedrag ophalen voor The Next Generation!