Restauratie Kapel Saint Louis te Oudenbosch


Restauratie Kapel Saint Louis te Oudenbosch

In verband met gepland onderhoud van de Kapel Saint Louis zal op vrijdag 13 november 2015 vanaf 07.00 uur een telescoopkraan van de fa. Heeren Roosendaal opgesteld worden op het openbare parkeerterrein aan de westzijde van de kapel. De kraan zal gebruikt worden om de kapel aan de buitenzijde
te inspecteren.

Omdat het een grote kraan betreft zal het gehele parkeerterrein tussen 07.00 uur en 17.00 uur afgezet worden. De woningen Saint Louisplein en Aloysiushof kunnen wel bereikt kunnen worden, maar we vragen u het gebruik van de route mede in verband met uw veiligheid te beperken.

In samenspraak met de Gemeente Halderberge en de woningstichting "Bernardus Wonen" is besloten te allen tijde ruimte te bieden voor Dienstverlening zoals Brandweer, Ambulance en Politie.
Er blijft dus wel een route over voor passerende voertuigen. Vrachtwagens en wat grotere bestelauto's kunnen het Saint Louisplein niet bereiken.

Wij vragen uw begrip voor deze overlast en vragen u vriendelijk op de genoemde dag elders te parkeren. Voor vragen kunt u terecht bij: Rothuizen Architecten tel. 0118 - 653737.