Politie zoekt getuigen van beroving Rotterdam


Politie zoekt getuigen van beroving Rotterdam

Laatste update:
10-11-2015 | 10:49

Rotterdam - Een 23-jarige man uit Emmeloord is op 9 november op de Tidemanstraat met geweld beroofd. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer stond rond 16.45 uur met een vriend te chillen op het Tidemanplein toen een zwarte Mercedes A180 naar hem toereed en bij hem stopte. De bestuurder zei het slachtoffer met hem mee te komen en reed 50 meter verder in de richting van de Rauwenhofstraat. Het slachtoffer liep naar
de Mercedes en zag bij deze auto een zwarte Audi A2 met meerdere mensen erin geparkeerd staan. Uit deze Audi kwam een man lopen, die de man uit Emmeloord bedreigde. Uit de Mercedes kwam vervolgens een man lopen die op het slachtoffer toe liep en hem een paar klappen gaf. De daders pakten twee
telefoons en geld van de man af.

Signalement
De man die uit de Audi stapte, was licht getint en tussen de 25 en jaar. Hij was kaal, droeg een grijze joggingpak met capuchon had een zwarte tasje van Louis Vuitton om zijn nek. De man uit de Mercedes was eveneens licht getint. Hij was tussen de 25 en 30 jaar en had een volle baard.
De man droeg een wit/grijze muts en een zwarte jas met bontkraag.

Bel de politie
Wie de beroving heeft zien gebeuren wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie die helpt in het onderzoek is van harte welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche van Rotterdam-Stad.