Reparatiewerkzaamheden fietsbrug Zijkanaal F te Halfweg


10/11/15 10:52

Reparatiewerkzaamheden fietsbrug Zijkanaal F te Halfweg

In de week van 16 tot 20 november 2015 vinden er reparatiewerkzaamheden plaats aan de fietsbrug over Zijkanaal F. Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal planken vervangen en de overhangende bosschages over het fietspad worden verwijderd.

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de brug. Wel moet men rekening houden met enige vertraging. De fietsers worden gevraagd af te stappen en met de fiets aan de hand lopend de brug over te steken. De aannemer zal de hinder voor de gebruikers zoveel als
mogelijk beperken. De werkzaamheden duren niet langer dan twee dagen. Als de werkzaamheden zijn afgerond zal het verbod voor ruiters worden opgeheven.

Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de brug?

Neemt u dan contact op met het hoogheemraadschap van Rijnland, tel. 071-306 3535 of stuur een mail naar KlantContactTeam@rijnland.net.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------