Nederlandse bloemen sieren verjaardag van Kris Jenner


10 november 2015

Nederlandse bloemen sieren verjaardag van Kris Jenner

Kris Jenner van de wereldbekende realityserie 'Keeping up with the Kardashians' vierde haar 60e verjaardag in jaren twintig thema. In de aankleding stonden bloemen van onze leden centraal. Jeff Leatham, `rockster' van de bloemen, was verantwoordelijk voor de styling.

Floraholland Verjaardag Kris Jenner

Jeff decoreerde eerder dit jaar de sierteeltboot 'Share your love with Flowers' voor de sierteeltsector. Hij benaderde het Nederlandse bloemenpromotieplatform LM Flower Fashion en FloraHolland voor een samenwerking.

De witte roos Avalanche+ van Nederlandse kweker Meijer Roses en de Phalaenopsis orchidee Sensation White van Nederlandse kweker Walter Grootscholten Orchids werden onder andere geselecteerd voor dit megafeest waarbij de creme de la creme van Hollywood aanwezig was!

De bloemen voor dit evenement werden ondersteund door FloraHolland, verstuurd naar Amerika, mede ter bevordering van de zichtbaarheid van het Nederlandse product in de Verenigde Staten onder de noemer 'Flowers from Holland'!

FloraHolland goes USA

In het kader van internationalisering en marktontwikkeling voor onze leden doet FloraHolland op dit moment verkenningen in onder andere Noord-Amerika. Hier worden de kansen onderzocht voor de Nederlandse sierteeltsector om meer producten af te zetten. De VS is een grote, ontwikkelde markt met
een import van bloemen van $ 1,2 miljard. Import vanuit Holland is beperkt tot ongeveer EUR 60 miljoen, ongeveer 5% van het totaal. Dat willen we natuurlijk verhogen en daarom is FloraHolland bezig om de mogelijkheden op de Amerikaanse markt te verkennen.

Wie is Kris Jenner?
Kris Jenner is bekend van 'Keeping up with the Kardashians', de Amerikaanse realityserie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met onder andere de zussen Kim, Kourtney en Khloe Kardashian. Het programma is de spil van het commerciele imperium van de
familie Kardashian dat actief is in de entertainment-, reclame-, merchandizing-, mode- en cosmetica-industrie. Kris deelde foto's van haar verjaardag op facebook, twitter en instagram.

Beelden van het feest zijn ook te zien in komende afleveringen van 'Keeping up with the Kardashians' dat wereldwijd miljoenen kijkers trekt. De premiere van het nieuwe seizoen van de serie is zondag 15 november 2015, maar dan zal nog niet direct het verjaardagsfeest met de bloemen te zien
zijn.

Jeff Leatham
Jeff Leatham koopt al zestien jaar Nederlandse bloemen via een Aalsmeerse exporteur en met hulp van LM Flower Fashion. Hij is lovend over de kwaliteit en laat dat ook blijken via zijn berichten op facebook, twitter en instagram. Een echte ambassadeur voor ons Nederlandse product. Vele
beroemdheden vragen hem om hun bruiloft, verjaardag of andere feesten aan te kleden met bloemen.

Jeff Leatham is artistic director van de Four Seasons Hotel Group en gevestigd in George V in Parijs. Hij weet op verrassende wijze de met name hoge kwaliteit Nederlandse bloemen te laten stralen. Zijn motto is 'making flowers sexy'!

Bloemen bij RTL Boulevard

Marc Knijnenburg van LM Flower Fashion is maandag 9 november 2015 door RTL Boulevard geinterviewd over de Nederlandse bloemen op de verjaardag van Kris Jenner.

LM Flower Fashion (een bedrijf dat promotie verzorgt voor een aantal kwekers) en FloraHolland verzorgden samen deze levering. Exporteur Hilverda de Boer transporteerde de bloemen naar de Verenigde Staten.

* Kijk hier RTL Boulevard uitzending gemist (het item start op 8 minuten)
* LM Flower Fashion
* Hilverda de Boer