Gewelddadige beroving; politie zoekt getuigen


Gewelddadige beroving; politie zoekt getuigen

Laatste update:
10-11-2015 | 14:51

Utrecht - Op zondag 8 november werd een man op gewelddadige wijze beroofd van zijn telefoon. De politie onderzoekt de zaak.

Rond 15.00 uur liep een 36-jarige man over de stoep op de Tigrisdreef, toen hij een scooter op hem af zag komen. De scooter, waar twee personen opzaten, scheerde vlak langs de man en stopte vervolgens. De passagier, die achterop zat, stapte af en riep iets onverstaanbaars naar de man. Hierna
werd de man plotseling in zijn gezicht geslagen. De telefoon, die het slachtoffer in zijn hand had, viel hierdoor op de grond. De verdachte pakte de telefoon en stapte weer achterop de scooter, waarna de bestuurder en hij wegreden in de richting van de Sint Maartendreef. Het slachtoffer liep
behoorlijk letsel aan zijn gezicht op en is voor medische behandeling naar een ziekenhuis gegaan.

Signalementen

De eerste verdachte is degene die achterop de scooter zat en het slachtoffer mishandeld en beroofd heeft. Het gaat om een donkere man van ongeveer 22 jaar oud. Hij is rond de 1.80 meter lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een donkere jas en een donker petje.

De tweede verdachte is de bestuurder van de scooter. Het gaat hier om een man die donkere kleding en een donker petje droeg.

De verdachten reden op een donkerblauwe scooter, vermoedelijk van het merk Puch en het type Zipp. De verdachten droegen geen helm.

Iets gezien?

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over de verdachten, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.