Vergadering gemeenteraad 11 november 2015


Gepubliceerd op: 5 november 2015
Op woensdag 11 november 2015 vergadert de gemeenteraad. Tijdens deze vergadering staat de programmabegroting 2016 centraal. Ook wordt gesproken over de Amstelveenlijn.

Agenda en vergaderstukken bekijken

De agenda van de raadsvergadering van 11 november kunt u bekijken via onderstaande link. Daar vindt u ook een toelichting op de agendapunten en de bijbehorende vergaderstukken.

Link: Agenda en vergaderstukken raadsvergadering 11 november 2015

Bent u in het bezit van een iPad? Dan kunt u de agenda, de toelichting en de vergaderstukken ook raadplegen met de gratis app iBabs. Bij het installeren van deze app wordt gevraagd om enkele gegevens. Bij site vult u 'amstelveen' in. De login-naam is 'burger' en het wachtwoord is eveneens
'burger'.

Bijwonen vergadering

De vergadering van de raad is openbaar. Als u de vergadering wilt bijwonen, bent u van harte welkom op de publieke tribune in de raadzaal op het raadhuis aan de Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen. De raadsvergadering begint om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Volgen vergadering via internet of RTV Amstelveen

De vergadering van de gemeenteraad wordt live via internet uitgezonden. Om de vergadering te volgen gaat u naar de website http://amstelveen.raadsinformatie.nl. Er opent een afspeelprogramma, waarmee u de vergadering live in beeld en geluid kunt volgen. U kunt de vergadering daar ook op een
later tijdstip terugzien.

De raadsvergadering wordt ook live uitgezonden door RTV Amstelveen.

Lezen besluiten via Twitter

Welke besluiten de raad tijdens de vergadering neemt, kunt u tijdens de vergadering lezen op Twitter. Ga daarvoor naar www.twitter.com/raadamstelveen.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl