Raadsvergadering 12 november


11-11-2015: Op donderdag 12 november 2015, om 19.30 uur, vergadert de gemeenteraad in de raadszaal van het gemeentehuis.

Op de agenda staan, naast de vaste punten en de lijst van voorstellen die zonder bespreking bij hamerslag worden afgedaan, de volgende te bespreken onderwerpen:

* Subsidiering Boerderijmuseum "De Bovenstreek";
* Realiseren Vernieuwd Perspectief Bedrijvenpark Hattemerbroek (package deal colleges H2O; financiering aansluiting A28; aankoop gronden; voorontwerpbestemmingsplan);
* Vaststellen Programmabegroting 2016-2019, inclusief de belastingverordeningen 2016 en subsidieplafonds 2016.

De agenda en de bijbehorende stukken zijn digitaal in te zien. De vergaderstukken liggen ook ter inzage in de informatiehoek in het gemeentehuis in Oldebroek, tijdens de openingsuren.

Uitzending raadsvergadering

De raadsvergadering is rechtstreeks te volgen via internet. Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de homepage van deze website een knop `live beluisteren raadsvergadering'. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de geluidsuitzending. Om 19.30 uur start bij aanvang
van de vergadering de uitzending automatisch. Het is ook mogelijk om de vergadering of een deel daarvan achteraf te beluisteren via de website van de gemeenteraad.

U bent welkom om deze openbare vergadering bij te wonen. Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij de griffier van de gemeenteraad, de heer J. Tabak, tel. 14 0525.