Verdachten aangehouden na inbraakpoging


Verdachten aangehouden na inbraakpoging

Laatste update:
10-11-2015 | 15:41

Eindhoven - De politie hield dinsdagmorgen kort na elkaar zeven mannen aan die verdacht worden van betrokkenheid bij een poging woninginbraak aan de Dr. Berlagelaan. Het gaat om Hongaren zonder vaste woon- en verblijfplaats.

Een omwonende alarmeerde rond 2.55 uur de politie en vertelde dat meerdere personen een poort probeerden open te breken. De politie slaagde erin rond 3.00 uur drie verdachten in de onmiddellijke nabijheid van de woning aan te houden. Het gaat om drie mannen va 25, 30 en 36-jaar oud.



Ingesloten

De overige verdachten zouden met een voertuig vertrokken zijn. De politie besloot daarop met meerdere politie-eenheden de omgeving te verkennen. Een van de politie-eenheden zag op een gegeven moment een auto met vier personen erin over de Beemdstraat rijden. De auto werd staande gehouden voor
een controle. In de auto zaten vier Hongaren van 21, 32, 34 en 39 jaar oud, allen zonder vaste woon- en verblijfplaat. De zeven verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en zijn ingesloten voor verder onderzoek.