Wie verdient de sportprijs 2015?


Welke sporter, sportteam, of sportinitiatief verdient volgens u de sportprijs 2015? Geef voor maandag 30 november uw aanmelding door!

De jaarlijkse Sportprijs van de gemeente Epe wordt zoals gebruikelijk op maandag 4 januari 2016 tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe uitgereikt. De prijs wordt toegekend aan personen die in de gemeente Epe wonen of aan sportploegen of een sportinitiatief uit onze gemeente. Met
deze prijs worden bijzondere sportprestaties of sportinitiatieven in het afgelopen jaar onder de aandacht gebracht. Dit jaar is het reglement van de sportprijs en de samenstelling van de jury gewijzigd. Behalve sportprestaties van sporters kunnen namelijk ook (maatschappelijke)
sportinitiatieven worden aangemeld.

In december stemmen

Daarnaast kunnen gedurende een periode van 10 dagen in december inwoners stemmen op hun favoriet.

Jury

De jury voor dit jaar bestaat uit: Robert Scholten (wethouder Sport), Siebren Groen (buurtsportcoach in Epe), Dick van der Veen (namens de media), Gerald Wagenaar (beleidsontwikkelaar sport gemeente Epe) en de hoofdtrainer van Heracles Almelo: John Stegeman.

Procedure

* Tot maandag 30 november kan iedereen een aanmelding doen bij de voorzitter van de jury, wethouder Robert Scholten, via e-mail rajscholten@epe.nl. Vermeld hierbij duidelijk de naam van de sporter (incl. geboortedatum en woonadres), het sportteam of sportinitiatief en geef aan waarom een
nominatie voor de Sportprijs op zijn plaats is. Vergeet tenslotte ook niet om uw eigen contactgegevens duidelijk te vermelden.
* Vervolgens kiest de jury maximaal 5 (maar eventueel minder, afhankelijk van de aanmeldingen) genomineerden.
* Gedurende ca. 10 dagen begin december (datum volgt) kunnen inwoners van de gemeente Epe stemmen op hun favoriete genomineerde.
* Na de stemronde maakt uiteindelijk de jury de definitieve keuze voor de winnaar, waarbij de stem van het publiek voor 50% mee weegt in de beoordeling.
* De genomineerden worden uitgenodigd voor de uitreiking tijdens de nieuwjaarsreceptie. Daar wordt bekend gemaakt wie de Sportprijs 2015 krijgt!