Bijeenkomst transformatie jeugdhulpstelsel


Home > Actueel > Nieuws > Bijeenkomst transformatie jeugdhulpstelsel

De gemeenten in Zuid-Holland Zuid hebben samen met clienten, professionals en jeugdhulpaanbieders een ontwerp gemaakt van het nieuwe jeugdhulpstelsel in Zuid-Holland Zuid. De Serviceorganisatie Jeugd ZHZ gaat graag tijdens een bijeenkomst met betrokkenen in gesprek over de transformatie van de
jeugdhulp naar het gewenste stelsel. We willen namelijk een gezamenlijk beeld bereiken van de benodigde transformatie en de route die afgelegd moet worden om de transformatie te realiseren in de periode tot 2018.

Daarom leggen we de concept-transformatieagenda (onderaan dit bericht) aan u voor ter consultatie. Door met elkaar in discussie te gaan over de te bereiken situatie in 2018, de te zetten stappen en de prioritering daarvan, willen we dit document aanscherpen en bijstellen zodat we eind 2015 de
gezamenlijk gedragen transformatieagenda kunnen presenteren.

Denk mee

De Serviceorganisatie Jeugd ZHZ organiseert een bijeenkomst voor clienten(vertegenwoordigers), professionals, jeugdhulpaanbieders en gemeenten op dinsdag 17 november van 16.00-19.00 uur in het stadhuis van Dordrecht, Stadhuisplein 1 in Dordrecht.

U kunt zich tot 14 november aanmelden via contact@jeugdzhz.nl. Na aanmelding ontvangt u een officieel programma. Voor een klein hapje wordt gezorgd.

U kunt ook schriftelijk uw reactie op de agenda indienen. Dit kan tot uiterlijk 24 november 2015 via contact@jeugdzhz.nl.

* Concept Transformatieagenda.pdfpdf(1,29 MB)

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader