Jorrit Arissen nieuw bij Kempen Capital Management

Jorrit Arissen nieuw bij Kempen Capital Management

Amsterdam, 10 november 2015 - Kempen Capital Management (KCM) maakt bekend dat Jorrit Arissen (35) per 1 november het vastgoedteam versterkt in de rol van Senior Portfolio Manager. Jorrit heeft ruime ervaring op het gebied van beleggen in beursgenoteerd vastgoed.

De laatste zes jaar werkte hij als Senior Portfolio Manager in het mondiale vastgoedteam van PGGM Investments en richtte hij zich op de analyse van Noord-Amerikaanse en Europese beursgenoteerde vastgoed-ondernemingen. Eerder werkte Jorrit bij F&C Asset Management en APG Asset Management. Hij startte zijn carriere in 2003 als analist bij de European Public Real Estate Association (EPRA). Jorrit heeft een Masters in Economics van de Tilburg University en is tevens afgestudeerd aan de Universiteit van Reading in Real Estate & Planning.

Matthijs Storm, hoofd KCM vastgoed: `We zijn verheugd dat we Jorrit deel uitmaakt van ons team. Hij heeft een noemenswaardig track-record en in combinatie met zijn diepgaande kennis van de vastgoedmarkt is hij een waardevolle aanvulling voor ons team.'

Jorrit Arissen: "Ik kijk er enorm naar uit om aan te sluiten bij het vastgoedteam van KCM. KCM heeft een unieke aanpak in vastgoedbeleggen die mij erg aanspreekt. Ik kijk er naar uit samen de Kempen vastgoedstrategie verder uit te bouwen."