"Hoe lang nog Europa?"

dinsdag 10 november 2015 12:52 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Assemblee Sprekersbureau

De fameuze politicus en v.m. Eerste Minister Guy Verhofstadt scheef het opzienbarende boek "de ziekte van Europa". Het is een genadeloos relaas over een eens zo ambitieus Europees Project. Hij geeft ook aan hoe het eigenlijk verder moet met Europa. Als spreker neemt Verhofstadt vaak fors stelling. Hij durft te zeggen waar het op staat en dit is tamelijk uniek in de politiek.

De v.m. President van Europa Herman van Rompuy kijkt op zijn manier aan tegen deze case, hoewel hij zich ook ten volle bewust is van de huidige en toekomstige problemen.

Neemt de criminaliteit toe de laatste jaren? En over welke criminaliteit spreken wij dan? Zijn dit de immigranten? Of juist niet? Generaal b.d. Dick Berlijn heeft hierover een interessante visie in het kader van cyber-criminaliteit.

En hoe zit het met de vliegtuigongelukken van de laatste tijd? De uitgesproken specialist op dit gebied v.m. gezagvoerder Benno Baksteen kan daar alles over vertellen. Tijd om deze mensen eens voor een speech uit te nodigen en met hen te discussieren over de toekomst.