Sittard-Geleen doet mee aan Week van Respect


Persbericht | Sittard-Geleen, 12 november 2015 - Wethouders Leon Geilen en Bert Kamphuis van de gemeente Sittard-Geleen verzorgen vrijdag 13 november op verschillende basisscholen gastlessen in het kader van de nationale Week van Respect. Zij gaan met leerlingen in gesprek over respect en het
belang van een verdraagzame en tolerante samenleving. Burgemeester Sjraar Cox is als ambassadeur aan de Week van Respect 2015 verbonden.

De nationale Week van Respect vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Van 9 tot 15 november gaan honderden gastsprekers, docenten en PABO- studenten in het hele land in gesprek met basisschoolleerlingen over dit thema. Hierbij worden persoonlijke verhalen over respect met elkaar gedeeld.



Gastles basisscholen

Groep 8 van basisschool de Hoefer (Geleen), groep 7 van basisschool Aan de Meule (Sittard) en de groepen 7 en 8 van basisschool de Kluis (Geleen) zijn deze week aan de slag geweest met de Week van Respect. Als afsluiting verzorgen wethouders Leon Geilen en Bert Kamphuis een gastles over het
thema respect. De groepen 8 van De Duizendpoot (Geleen), groep 8 van De Wissel (Born) en de Leeuwerik (Einighausen) volgen in de komende weken.



Deel deze pagina op:

* Twitter
* Facebook
* del.icio.us
* LinkedIn
* Digg
* Google Bookmark
* Google plus share

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 12 november 2015