Themabijeenkomst over Veegplan


Op maandag 16 november 2015 is in het gemeentehuis in Sint Odilienberg een themabijeenkomst. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Agenda

Op verzoek van de gemeenteraad wordt het bestemmingsplan voor verschillende ontwikkellocaties in een keer herzien. Daarnaast worden een aantal ambtshalve wijzigingen doorgevoerd in alle gemeentelijke bestemmingsplannen. Dit noemen we het Veegplan. Dit Veegplan staat tijdens de bijeenkomst
centraal. Een ambtenaar die bij dit Veegplan is betrokken legt het besluitvormingsproces uit en licht de verschillende initiatieven en wijzigingen toe. Het herzien van de bestemmingsplannen wordt onderscheid gemaakt tussen een plan voor alle kernen en een plan voor het buitengebied.

Woord voeren

U bent van harte welkom bij de themabijeenkomst aanwezig te zijn. Het vergadercentrum is toegankelijk via het Servicepunt aan de achterkant van het gemeentehuis. Aanmelden voor de themabijeenkomst is niet nodig. Als u wilt spreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, moet u dit
vooraf doorgeven. Dat kan door uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst een e-mail te sturen naar griffie@roerdalen.nl. U kunt ook bellen: (0475) 538 888. Voor het spreken over een onderwerp gelden spelregels.