Nederland ICT verwelkomt nieuwe leden


Door Nederland ICT12 nov 2015

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze hierbij aan u voor:

5Hart IT Opleidingen B.V. (Velp)

Vijfhart, opgericht in 1984, begon als Oracle-specialist en is nu ruim een kwart eeuw later **n van de grotere IT-opleiders in Nederland. Als Microsoft Learning Partner en Oracle Partner verzorgen wij ruim 800 trainingen en certificeringen op o.a. Oracle, Microsoft, Java en Datacenter vlak.
www.vijfhart.nl

Cadac Professional Resources B.V. (Heerlen)

Training@Cadac is een ICT-trainingsinstituut dat zich met name richt op IT-Pro trainingen en eindgebruikerstrainingen in de regio Zuid-Limburg. Als Microsoft Learning Partner is Training@Cadac gespecialiseerd in Microsoft-trainingen, maar ook andere trainingen kunnen verzorgd worden.
Training@cadac is een relatief kleine opleider met oog voor kwaliteit, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.
www.cadac.com

CAI Advies B.V. (Rijswijk)

CAI Advies/CAI Opleidingen levert beroepsopleidingen in ICT op MBO en WO niveau, opleidingen Bachelor en Master of Science.
www.cai-opleidingen.nl

Cullinan Academy B.V. (Amsterdam)

Cullinan Academy levert hoog opgeleide, jonge professionals aan multinationals. Ons trainingsaanbod bestaat uit Best Practise Information Security en Business Skills trainingen.
www.cullinanacademy.com

Decisco B.V. (Maarssen)

Decisco geeft hoofdzakelijk netwerkopleidingen op basis van Microsoft technologie zonder daarbij andere providers uit te sluiten.
www.decisco.nl

Didacticum Opleidingen B.V.(Capelle a/d IJssel)

Opleider en ICT-dienstverlener gericht op migreren, beheren en optimaliseren van de ICT-omgeving. Didacticum biedt exclusieve company classes voor Young Professionals op het gebied van Cloud en Java. Als Learning Partner adviseert en begeleidt Didacticum haar klanten onder meer in het gehele
traject van kennisontwikkeling en -borging bij medewerkers.
www.didacticum.nl

Hogeschool Dirksen B.V. / Dirksen Opleidingen B.V. (Arnhem)

Dirksen verzorgt opleiding/training/certificering binnen de technische ICT; Telecom, ICT, installatietechniek, industri*le automatisering en service & onderhoud.
www.dirksen.nl

Firebrand Training BeNeLux B.V. (Nijmegen)

Firebrand Training levert een breed scala aan cursussen op IT en Project management, (erkend/geaccrediteerd) gecertificeerd door alle grote namen in de industrie. Wij leveren een cursus in de helft van de tijd t.o.v. de traditionele aanbieders in een afleidingsvrije omgeving. Het examen wordt
aan het eind van de cursus afgenomen en u gaat dus met een certificaat op zak naar huis. Dit bespaart tijd, geld en energie.
www.firebrandtraining.nl

Global knowledge holdings B.V. (Nieuwegein)

De grootste aanbieder van trainingen voor IT-professionals. De IT en Management opleidingen, trainingen en cursussen van Global Knowledge worden op diverse manieren (klassikaal/online) aangeboden in eigen opleidingscentra, op kantoor of thuis.
www.globalknowlegde.nl

Ises Computrain Opleidingen B.V. (Hilversum)

Ises Computrain is de IT-praktijk opleider, specialist en gesprekspartner van Nederland op het gebied van het duurzaam ontwikkelen van IT-gebruikers, professionals en managers. Een vertrouwde en een bekende naam en uitgegroeid tot de grootste opleider op het gebied van Business en IT.
www.isescomputrain.nl

OCICT.NL (Apeldoorn)

OC ICT is een opleidingscentrum dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van systeemontwikkeling en systeembeheeropleidingen voor de mainframe-omgeving. OC ICT verzorgt praktijkgerichte maatwerkopleidingen zowel individueel als klassikaal. ICT-opleidingen als zOS, COBOL, Java, Oracle,
systeemontwikkeling LAD, OO, UML en Business Intelligence.
www.ocict.nl

PragmaTools B.V. (Den Bosch)

PragmaTools richt zich op financi*le software oplossingen voor accountants, auditors en financieel managers. PragmaTools is distribiteur van CaseWare in Belgi* en Luxemburg.
www.pragmatools.com

Symbision Academy B.V. (Soesterberg)

Symbision Academy is een ervaren trainingsbureau met als kernactiviteit het professionaliseren van personen, teams en organisaties. Symbision Academy is specialist in Project management, programma management en portfolio management door middel van training, coaching en interim management.
www.symbisionacademy.nl

Symetrics B.V. (Breukelen)

Symetrics ontwikkelt software om (beleggings)risico's te beoordelen. Symetrics richt zich op het in licentie verstrekken, onderhouden, adviseren omtrent software op het gebied van 'Investment Decission Support (IDS)' voor (institutionele) beleggers.
www.symetrics.eu

Tailor IT Training B.V. (Breda)

Tailor IT Training biedt een uitgebreid aanbod in trainingen en cursussen aan voor de doelgroep IT eindgebruiker, IT professional en IT manager. Daarnaast biedt Tailor IT Training maatwerk en incompany trainingen aan. Sinds 2012 verzorgt Tailor IT Training ook persoonlijke effectiviteits- en
welzijnstrainingen, deze geven zij in open inschrijvingen alsook maatwerk en incompany trainingen.
www.tailorit.nl

TSTC B.V. (Veenendaal)

TSTC is een gerenommeerd IT-opleidingsinstituut en specialist in informatiebeveiliging-, privacy- en cybersecurity trainingen. Met nationale en internationale trainers leidt TSTC professionals op tot erkende certificeringen maar worden ook trainingen op maat gemaakt. TSTC staat daarnaast
bekend om versnelde, praktijkgerichte Microsoft en Cisco trainingen met 100% slagingsgarantie.