VrijwilligersPas


Tijdens een feestelijke bijeenkomst op woensdag 11 november overhandigde wethouder Hans Versluijs de eerste Vlaardingse Vrijwilligerspas aan Annemarie Schriel, een vrijwilligster die al vijf jaar actief is voor haar stad.

De Vrijwilligerspas is een gezamenlijk initiatief van de Servicepunten Vrijwilligers van Schiedam en Vlaardingen om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

101 aanbiedingen

Met deze pas krijgen vrijwilligers uit beide gemeenten bij 101 Schiedamse en Vlaardingse ondernemers een leuke korting of een extraatje, als dank voor het belangrijke werk dat zij verrichten voor hun stad. Met de Vrijwilligerspas kunnen vrijwilligers gebruik maken van alle aanbiedingen;
Vlaardingse vrijwilligers in Schiedam en vice versa. De pas wordt mede mogelijk gemaakt door Schiedamse en Vlaardingse ondernemers.

Aanvragen en aanbiedingen

Organisaties in Schiedam en Vlaardingen konden de Vrijwilligerspas voor hun vrijwilligers aanvragen bij het Servicepunt Vrijwilligers in hun gemeente. De interesse en het enthousiasme was groot: er werden 5.000 passen aangevraagd. De Vrijwilligerspas wordt geleverd met een mooi boekje, waarin
alle aanbiedingen in Schiedam en Vlaardingen te vinden zijn. Actuele informatie over alle deelnemende ondernemers, openingstijden en extra aanbiedingen en de spelregels zijn te vinden op: www.vrijwilligerspasschiedamvlaardingen.nl.

Uitgelicht