Kringloopwinkel in Noordwijkerhout


Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout heeft haar tweede winkel geopend.

De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout wil het inzamelen en hergebruik van goederen bevorderen. De winkel voorziet in het halen en brengen van goederen, het (gratis) ontruimen van woningen, zorgt voor een breed aanbod van meubelen, huishoudelijke artikelen, kleding, boeken,
bruin-/en witgoed en speelgoed.

Daarnaast stimuleren zij zinvol en prettig vrijwilligerswerk. De winkel draait op tientallen vrijwilligers, waarvoor we in Noordwijkerhout nog op zoek zijn. Er is nauw overleg met de Gemeente Noordwijkerhout en de ISD Bollenstreek. Ook met de Werkwinkel 2e kans - de Zilk is er een intentie tot
samenwerking. Vrijwilligers die zich willen aanmelden, kunnen zich melden bij de Kringloopwinkel.

De Kringloopwinkel steunt met de opbrengsten verschillende goede doelen. Jaarlijks wordt een bedrag geschonken aan bijvoorbeeld de Voedselbank, Stichting VluchtelingenWerk, acties van de kerken en andere projecten om lokaal behoeftigen te ondersteunen.

De winkel biedt een verzorgd en kwalitatief goed geprijsd assortiment. Er is een gezellig koffiehoekje aanwezig. De Kringloopwinkel is gehuisvest in het centrum van Noordwijkerhout op Marktplein 8, de voormalige Edah-supermarkt.

De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel is bereikbaar via telefoonnummer 06 16 17 18 73, de bedrijfsleiding is in handen van Ed de Ridder.