Praat mee over evenementenbeleid


Wat vindt u van de evenementen die in Zoetermeer gehouden worden? Denk hierbij aan grote evenementen zoals Zoetermeer Culinair, Bevrijdingsfestival of het Thrillerfestival. Of aan kleinere evenementen in de binnenstad of in uw wijk zoals sportevenementen, muziekoptredens en kinderevenementen.
Wat vindt u belangrijk en waar moet de gemeente zich komende jaren volgens u op richten met het evenementenbeleid?

De gemeente wil met u als inwoner in gesprek gaan en met betrokken bedrijven en evenementorganisatoren van gedachten wisselen over de thema's:

1. Waardering voor evenementen
2. Overlast
3. Evenementlocaties
4. Nieuwe evenementen
5. Soort en aantallen evenementen

Samenspraak inwoners

Alle inwoners zijn van harte welkom op de samenspraakavond. Uw input wordt verwerkt in de vernieuwde evenementennota waar de gemeente begin 2016 mee aan de slag gaat.

Waar: restaurant De Sniep, Broekwegschouw 211
Wanneer: woensdag 25 november
Tijd: tussen 20.00 en 21.30 uur

Samenspraak met organisaties

De gemeente gaat graag in gesprek met bedrijven en organisaties in Zoetermeer die betrokken zijn bij evenementen en/of evenementen organiseren in de stad. Bent u zo'n bedrijf, dan nodigt de gemeente u uit om uw kennis te delen. De input die inwoners op 25 november geven, wordt meegenomen in
deze gesprekken.

Waar: restaurant De Sniep, Broekwegschouw 211
Wanneer: donderdag 26 november
Tijd: tussen 20.00 en 21.30 uur

Aanmelden

Om in te schatten hoeveel mensen er op beide avonden komen, vragen wij u om u aan te melden voor de bijeenkomsten. Dat kan uiterlijk 23 november via communicatie@zoetermeer.nl. Wilt u hierbij vermelden met hoeveel mensen u komt.

Online meepraten

U wilt meepraten, maar u kunt niet naar een van de avonden komen? Vanaf 23 tot en met 30 november kunt u via www.zoetermeer.nl/evenementenbeleid online uw mening geven.

Bekijk hier de huidige evenementennota.

Foto: Jan Evert Zondag (Ardito)