Training voor mantelzorgers "Versterk uw netwerk"


Training

Schiet uw eigen sociale leven er wel eens bij in door het zorgen voor uw naaste? Mantelzorgers en degene voor wie ze zorgen hebben soms het gevoel dat ze alleen nog familie en hulpverleners zien. Gelukkig blijkt dit zorgelijke beeld van uw eigen sociale netwerk vaak niet helemaal te kloppen. U
kent waarschijnlijk meer mensen dan u denkt! Het kan u ook ontlasten om uw netwerk te betrekken rondom de zorg. Heeft u zin om aan de slag te gaan met dit thema? Meldt u dan aan voor de training `Versterk uw netwerk'.

Inhoud

De training bestaat uit twee bijeenkomsten, waarin u uw huidige netwerk in kaart brengt, zodat u kunt bepalen hoe u uw netwerk wilt uitbreiden of op een effectievere manier wilt inzetten. Onder begeleiding van een coach en met behulp van elkaars ervaringen en ideeen gaat u vervolgens aan de
slag. Inhoud van de training:

1. Bekijken van uw huidige netwerk
2. Onderzoeken van uw behoefte en interesse
3. Maken van een actieplan om te bereiken wat uw wilt

Waar en wanneer

De bijeenkomsten zijn op 20 november 2015 en 4 december 2015 van 10.00 tot 12.00 uur. Na twee maanden zal er een terugkombijeenkomst gehouden worden. De bijeenkomsten en de terugkombijeenkomst vinden plaats in "De Driewiek", Jeroen Boschstraat 49 te Boxmeer.

Contact en aanmelden

De training is voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk en deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen met info@mantelzorglvc.nl of bellen met 0485-846739.