Partners De Normaalste Zaak genomineerd voor Business Walk of Fame


Geplaatst op 12 november 2015

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Lucille Werner Foundation heeft vandaag de genomineerden voor de Business Walk of Fame 2015 bekend gemaakt: werkgevers die zich er voor inzetten toegankelijk te zijn voor werknemers met een handicap. Vier partners van De Normaalste Zaak dingen mee naar de prijzen.

In de categorie meest toegankelijke werkgever groot bedrijf zijn de volgende partners genomineerd:

* Albert Heijn: zelfs als je voor 90% afgekeurd bent, is er nog veel mogelijk, dat toont Albert Heijn.
* IBM: dit bedrijf neemt direct actie als een medewerker met een beperking aangeeft dat verbetering mogelijk is.
* KPN: met het leerwerkbedrijf in de contactcenters laat dit bedrijf zien maatschappelijke verantwoordelijkheid concreet te maken.

Partner Webmastery is genomineerd in de categorie `meest creatieve idee'. LW Foundation: 'Webmastery hanteert creatieve aanpak waarmee het bedrijf met het gebruik van moderne technieken mogelijkheden biedt voor mensen die vanwege een handicap vanuit huis werken.'

Op Wereldgehandicaptendag, 3 december, zal Lucille Werner Foundation de winnaars van de Business Walk of Fame 2015 bekend maken. De winnaars ontvangen een tegel die in de Business Walk of Fame, op de Zuidas van Amsterdam, wordt bijgeplaatst.

Bekijk alle genomineerden:
Genomineerden Business Walk of Fame 2015 stuk voor stuk inspirerende voorbeelden



Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone