Workshops FNV Woondiensten: `Aan de slag met mijn loopbaan'

*De werkgelegenheid bij woningcorporaties staat sterk onder druk. De komende jaren verdwijnen mogelijk vele banen in de sector. Daarom hebben we een eigen sectorplan. En in het principeakkoord voor de cao is nu afgesproken dat de werkgevers 1 miljoen euro extra investeren in mobiliteit en werkgelegenheid van werknemers. FNV Woondiensten biedt haar leden nog iets extra's....

FNV Woondiensten

Vind je je werk leuk en doe je datgene waar je goed in bent? Waar liggen nieuwe uitdagingen voor jou? Wat wil je en wat kan je? Voor leden van FNV Woondiensten die het belangrijk vinden na te denken over hun ontwikkeling en die het beste uit zichzelf naar boven willen halen, organiseert FNV Woondiensten de workshop `Aan de slag met mijn loopbaan'.

Loopbaanwijzer

In deze workshop staat de loopbaanwijzer van FLOW WEP centraal. Aan het slot van de workshop ben je bekend met de verschillende instrumenten, scans en testen die onderdeel uitmaken van de loopbaanwijzer, kun je deze toepassen en heb je geoefend met het invullen van de loopbaanwijzer. De workshop wordt verzorgd door de Human Capital Group, FCTB en WiemanWerkt.

Agenda

De workshop wordt gegeven op:

- do. 12 november 2015 in Amsterdam

- di. 8 december 2015 in Tilburg

- do. 10 december 2015 in Groningen

Aanmelden

Meld je voor 31 oktober aan voor de workshop; mail naar rknoordwest@fnvbouw.nl. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.