Duizend bomen cadeau voor Parkbos De Haar

Duizend bomen cadeau voor Parkbos De Haar

Bungalowketen Landal GreenParks schenkt 1.000 bomen voor het aan te planten Parkbos de Haar van Natuurmonumenten bij Haarzuilens (provincie Utrecht). De eerste 76 bomen, een voor elk park, werden afgelopen vrijdag. Het Parkbos zal volgend jaar volop de ruimte bieden aan recreanten.

De 1.000 bomen die het bedrijf schenkt worden door middel van diverse acties aan gasten, medewerkers en bungaloweigenaren weggegeven. "Onze parken liggen midden in de natuur en dichtbij prachtige natuurgebieden. Wij voelen ons sterk verbonden met de natuur en zijn ons ervan bewust dat dit een schaars goed is. We willen graag dat onze kinderen en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze mooie natuur. Met deze actie van Natuurmonumenten onderstrepen we dat natuur en recreatie goed samengaan,* aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Veel recreatie in Parkbos de Haar

Parkbos de Haar bij Haarzuilens wordt een gevarieerd bos met ligweides en veel verschillende bomen en planten. Er komen wandelpaden, struinpaden, een fietspad, vijvers en speelplekken. De eerste bezoekers zijn vanaf het voorjaar 2016 welkom.