Tripwire maakt haar debuut met verkooppunt-bedreigingsbescherming

PORTLAND, Oregon-(BUSINESS WIRE)- Tripwire, Inc., een toonaangevende mondiale leverancier van geavanceerde oplossingen voor bedreigingen, beveiliging en naleving, heeft vandaag de Tripwire `POS Threat Protection' (Verkooppunt-bedreigingsbescherming) aangekondigd, een serie van bedreigingsdetectie- en preventiemogelijkheden, speciaal ontwikkeld om te verdedigen tegen cyberaanvallen gericht op verkooppunt (POS)-apparatuur.

Een groot aantal creditcardgegevens van consumenten wordt gestolen via geraffineerde cyberaanvallen op POS-apparatuur. Tripwire POS Threat Protection levert 35 nieuwe beleidslijnen en 55 nieuwe tests, ontworpen om specifieke POS-veiligheidsbedreigingen te detecteren, met inbegrip van algemene zwaktes en rechtstreeks inzetbare configuratie-instellingen, die regelmatig gebruikt worden door cyberaanvallers om toegang te krijgen tot POS-apparatuur en creditcardgegevens van consumenten. De nieuwe beleidslijnen detecteren en stellen IT-beveiligingsteams op de hoogte wanneer POS-apparatuur, servers en de netwerkinfrastructuur van pinpassen en creditcards specifieke veranderingen ervaren, die deze vatbaar maken voor gevaarlijke situaties.

Tripwire POS Threat Protection verdedigt tegen een grote diversiteit aan aanvallen met grof geweld en malware, met inbegrip van specifieke varianten van zgn. RAM-scraping-malware. RAM-scrapers worden vaak gebruikt bij POS-cyberaanvallen, inclusief:

* BlackPOS.

* Alina and Trackr.

* MalumPOS.

* vSkimmer.

"Detaillisten hebben zowel preventieve als detecterende beheersingsmechanismen nodig," zei Ken Westin, senior beveiligingsanalyst voor Tripwire. "Om de meest geraffineerde cyberaanvallen tegen te gaan, moeten detaillisten hun omgeving ongevoeliger maken en eveneens de gemiddelde-tijd-tot-de-oplossing omlaag brengen, als er een incident is. Tripwire's laatste POS-oplossingen zijn gebaseerd op aanbevelingen van marktleiders en gegevens van feitelijke aanvallen, een unieke benadering opgezet om deze beide problemen op te lossen."

De druk op handelaren en winkeliers om hun POS-omgevingen te beveiligen neemt steeds verder toe. Volgens het 2015-rapport van Verizon "Data Breach Investigations" (Onderzoeken naar inbreuk i.v.m. persoonsgegevens), blijven aanvallen op POS-systemen de grootste bron van bevestigde inbreuken i.v.m. persoonsgegevens, en een meerderheid van de inbreuken worden pas na weken of maanden gedetecteerd.

Tripwire POS-bedreigingsbescherming is beschikbaar via de meest recente vrijgave van Tripwire ^(R) Enterprise. Voor meer informatie, ga alstublieft naar: http://www.tripwire.com/it-security-software/scm/tripwire-enterprise/.

Aanvullende bronnen:

Video: Tripwire Enterprise POS Threat Protection (Tripwire entreprise-POS-bedreigingsbescherming)

Blog: Point of Sale Cybercrime, the Gift that Keeps on Giving (~Verkooppunt-cybermisdaad, het geschenk dat maar blijft geven)

Oplossing in `t kort: Tripwire Oplossingen voor POS-beveiliging voor de detailhandel

Over Tripwire

Tripwire is een toonaangevende leverancier van geavanceerde oplossingen voor bedreiging, beveiliging en naleving die bedrijven, dienstverleners en overheidsinstanties in staat stelt om met vertrouwen bedreigingen van cybersecurity te detecteren, te voorkomen en er op te reageren. De oplossingen van Tripwire zijn gebaseerd op highfidelity zichtbaarheid van activa en diepe eindpuntintelligentie gecombineerd met bedrijfscontext en maken automatisering van beveiliging door enterprise-integratie mogelijk. De portefeuille van Tripwire van enterprise-class beveiligingsoplossingen omvat beheer van configuratie en beleid, bewaking van bestandsintegriteit, beheer van kwetsbaarheid en log-intelligentie. Ga voor meer informatie naarwww.tripwire.com, en ontvang hier nieuws over beveiliging, trends en inzichten http://www.tripwire.com/state-of-security/ of volg ons op Twitter @TripwireInc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151112005009/nl/

Contacts

Tripwire, Inc.

Shelley Boose, 408-398-6987

sboose@tripwire.com