Man gewond bij schietpartij


Man gewond bij schietpartij

Laatste update:
13-11-2015 | 09:24

Utrecht - Op donderdagavond 12 november raakte een 26-jarige man uit Utrecht gewond na een schietpartij. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.10 uur kwam een melding van een schietpartij op de Tiberdreef. Agenten gingen erheen en troffen, in een auto, een gewonde man aan. Het slachtoffer had meerdere schotwonden, maar was aanspreekbaar. De agenten en omstanders verleenden eerste hulp totdat ambulancemedewerkers het konden
overnemen en hem naar een ziekenhuis brachten. Getuigen hadden gezien dat vlak na het schietincident een onbekende man was weggerend in de richting van de Aidadreef. Mogelijk is hij er vervolgens in een zwarte auto vandoor gegaan.

Rond hetzelfde tijdstip werd in de omgeving, op de Mignondreef, een brandende auto aangetroffen. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. De forensische opsporing deed onderzoek en vermoedt dat er sprake is van brandstichting. Er wordt onderzocht of de autobrand verband houdt met
het schietincident.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest van de schietpartij of de autobrand of beschikt u over informatie die kan helpen bij het oplossen van bovenstaande zaken, bel dan met de recherche in Utrecht via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.