Laurentiusjaar: M25 goes The Hague


Laurentiusjaar: M25 goes The Hague 13-11-2015



Het geloof handen en voeten geven

15 november 2015 komen de jongeren van M25 groepen in het bisdom bij elkaar in Den Haag. De plaats van ontmoeting is het Missionair Ontmoeting Centrum (MOC) in de Schilderswijk te Den Haag.

De jongeren beginnen met een diaconale activiteit waarbij ze, voor kinderen uit de Schilderswijk en Den Haag zuid, een spelletjesmiddag organiseren. De kinderen en jongeren worden ontvangen met pannenkoeken, waarna ze in groepjes een spel-circuit gaan doen. Halverwege de middag gaan de
kinderen weer huiswaarts en presenteren de M25 groepen zich aan elkaar. Zo kunnen de jongeren zien wat anderen doen met hun M25 groep, wat hen inspireert.

Bisschop Van den Hende is aanwezig en zal met de jongeren over hun engagement in gesprek gaan. Hij gaat ook voor in de gebedsdienst, waarin de Schrifttekst 2Kor. 1, 3-4 centraal staat.

Ter afsluiting is er een warme maaltijd, gekookt voor alle M25 jongeren en hun begeleiders. Tijdens het eten kunnen de jongeren elkaar beter leren kennen. Rond 18.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten en keren M25 jongeren geinspireerd en vol nieuwe ideeen naar hun eigen M25 gebied terug.

M25 goes The Hague 2015 wordt georganiseerd in het kader van het Laurentiusjaar.