Ondernemersspreekuur: van harte welkom!


Geplaatst: 10-11-2015

Wethouder Jop Fackeldey van Economische Zaken heeft elke maandag van 11.00- 12.00 uur spreekuur op het Ondernemersplein. Ondernemers kunnen hem dan aanspreken over tal van zaken waar ze bij hun ondernemerschap in hun relatie met de gemeentelijke overheid tegenaan in lopen.

Ondernemersplein Lelystad

Aanspreekpunt voor ondernemers

Uiteraard kan dat altijd al bij de medewerkers van het Ondernemersplein: zij zijn de gehele week van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur aanspreekpunt voor ondernemers. Voor het vastlopen in bureaucratische regelgeving en het melden van specifieke misstanden is zelfs een zogenoemde
Kafkaknop ingesteld. Maar wie een persoonlijk onderhoud met de verantwoordelijk bestuurder wil, is elke maandag van harte welkom. Het instellen van het ondernemersspreekuur moet de drempel verlagen die mensen - ook ondernemers - vaak hebben om het Stadhuis binnen te stappen.

Vrije inloop

Het spreekuur is een vrije inloop: tevoren een afspraak maken is niet nodig (maar mag wel). Als u tevoren wilt laten weten waarover u met de wethouder wilt spreken, kunt u dat tevoren laten weten via te. 0320-278555 of ondernemersplein@lelystad.nl .