Start verkoop kavels: Aan de Tuinen op 26 november, Hart van Noetsel..


De kavels die de gemeente Hellendoorn onlangs op de Kavelmarkt presenteerde, gaan binnenkort in de verkoop. Op 26 november start de uitgifte van de kavels in Aan de Tuinen (Van den Steen van Ommerenstraat), op 1 december voor Hart van Noetsele.
foto
Op 10 november, kregen oud-bewoners van de Van den Steen van Ommerenstraat de kans zich te melden voor een kavel in hun oude straat. Twee oud-bewoners hebben ieder een optie genomen op een kavel.
Een overzicht van de nog beschikbare kavels en de brochures over beide locaties zijn te downloaden.
In Aan de Tuinen zijn nog 23 kavels beschikbaar, in Hart van Noetsele in principe 25.
Wie het eerst komt, het eerst maalt
De kavels in `Aan de tuinen' en `Hart van Noetsele' worden aangeboden volgens het principe `Wie het eerst komt, het eerst maalt'. De verkoop start beide dagen om 10.00 uur in het Huis voor Cultuur en Bestuur. De deuren gaan om 7.00 uur open.
Kavelmarkt en datingavond
Op de kavelmarkt van 30 oktober jl. in het Huis voor Cultuur en Bestuur lieten honderden mensen zich informeren over de beschikbare kavels in de gemeente Hellendoorn. Naast de gemeente, waren er ook makelaars, ontwikkelaars, bouwers, architecten, en hypotheekadviseurs om de mensen te
informeren.
Op 10 november was er in het Huis voor Cultuur en Bestuur een `datingavond' voor mensen die op zoek zijn naar een medebouwer voor een twee onder een kap woning in de gemeentelijke woningbouwplannen.Tijdens die avond ontstonden 4 buren-koppels die hun ideeen samen verder gaan uitwerken.