Life Sciences & Health sector verzamelt in Lelystad


Geplaatst: 10-11-2015

Op maandag 23 november verzamelen Life Sciences & Health bedrijven zich in de Agora in Lelystad voor de 11e editie van de Dutch Life Sciences Conference. Dit biedt de Life Sciences sector in Flevoland de mogelijkheid om zich te presenteren met het cluster HUMANIMAL One Health.

Logo Humanimal

Tijdens het evenement vindt de prijsuitreiking van de HUMANIMAL Innovation Challenge en de Venture Challenge van de Nederlandse topsector Health Holland plaats. Als Flevolandse spreker is Ludo Hellebrekers, directeur van het Centraal Veterinair Instituut in Lelystad aanwezig.

Programma

De HUMANIMAL One Health stand is goed te vinden op de conferentie en is een aanspreekpunt voor de bedrijven in Flevoland. Het programma van deze 11e editie richt zich vooral op start-ups en wordt gevormd door een plenair deel, workshops, een investorsforum, een business support lounge en een
informatie markt. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te netwerken.

Gezondheid mens en dier

Het Flevolandse cluster HUMANIMAL One Health richt zich op het verbinden van de gezondheid van mens en dier is een aantal jaren actief. Life Sciences bedrijven in Flevoland zijn stakeholder en de provincie Flevoland faciliteert het cluster met de Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland. De
Innovation Challenge HUMANIMAL One Health wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en er worden ook ontwikkel- en startersvouchers en begeleiding aangeboden.

Voor meer informatie en registratie kunt u de website van de conferentie bezoeken. www.dutchlifesciences.com