Binnenkort te huur - Fazantenstraat in Landsmeer - Eigen Haard


In januari/februari 2016 leveren wij 19 sociale huurwoningen in Landsmeer op. U kunt op deze woningen in december reageren via Woningnet.





De woningen

Het gaat om 4-kamer eengezinswoningen met een zolder, tuin op het westen, en zonneboiler. U kunt de indeling van de woningen bekijken op de plattegronden. Bekijk hier het overzicht van de straat.

Toewijzing

Alleen inwoners van Landsmeer die een sociale huurwoning achterlaten kunnen reageren. De woningen zijn alleen beschikbaar voor gezinnen met kinderen. Huishoudens zonder kinderen kunnen zich niet inschrijven voor deze woningen.

Inkomen

Het huishoudinkomen moet voor deze woningen tussen de EUR29.801 en EUR38.950 liggen. Vraag op tijd een inkomensverklaring van de belastingdienst aan van u en uw eventuele partner. Wij adviseren u dit formulier nu alvast op te vragen bij de Belastingdienst.

Huurprijs

De huurprijzen hebben een voorlopige rekenhuur van EUR710.68. De definitieve huurprijzen hebben wij nog niet, deze staan bij de advertentie op Woningnet.

Reageren in december

U kunt in december 2015 op deze woningen reageren via Woningnet. De precieze datum is nog niet bekend. De uiterste reactietermijn hangt af van de startdatum. De bezichtiging van de woningen vindt waarschijnlijk in januari 2016 plaats.