Bespreking reorganisatie KRO-NRCV | CNV Dienstenbond


De directie van KRO-NCRV heeft de zoveelste reorganisatie op rij aangekondigd. Dit keer gaat het om de afdeling Digitaal en Innovatie (D&I). CNV Media organiseert een bijeenkomst.

Onlangs is het reorganisatieplan van de directie ter advies voorgelegd aan de OR. De directie was er helaas door "intern misverstand" niet aan toegekomen om de vakorganisaties -zoals het volgens de cao hoort- gelijk met de OR te informeren. Deze afspraak staat in de cao om het CNV Media en de
andere bonden mogelijk te maken zinvol overleg met de achterban te voeren over het reorganisatieplan.

Spoedig

Niettemin hebben we afgelopen vrijdag 6 november het plan ontvangen en we willen dat graag zo spoedig mogelijk met de direct betrokken medewerkers van de afdeling D&I, maar ook met andere geinteresseerde werknemers (want welke afdeling volgt....?), bespreken.

Bijeenkomst

CNV Media, NVJ en FNV Kiem organiseren daarom een bijeenkomst op dinsdag 17 november a.s. om 17.00 uur in de Bodegravenzaal van het AKN-gebouw. Je bent van harte welkom! En dat geldt ook voor je collega die (nog) geen lid is van de bond. Graag tot dinsdag.

Vragen?

Als lid van CNV Dienstenbond/CNV Media kun je met je vragen terecht bij het Persoonlijk Advies Centrum van de bond, info@cnvdienstenbond.nl of telefonisch 023- 56 51 0 52. Mailen naar bestuurder Aletta Bulsink kan natuurlijk ook: a.bulsink@cnvdibo.nl.

Terug