Hulp bij studiekeuze op open dag Windesheim

06 november 2015

Hoe komt een scholier tot de juiste studiekeuze? Hoe vindt hij of zij een hbo-studie die echt past?

Op de open dag van Windesheim helpen studenten de scholieren vanuit hun eigen ervaring. De open dag vindt plaats op 13 november van 13.00 - 21.00 uur op de campus in Zwolle.

Programma

Scholieren kunnen er terecht voor verschillende voorlichtingsactiviteiten. Zoals het maken van een gratis studiekeuzetest, spreken met een loopbaancoach of tips krijgen van een StudyBuddy. Op de informatiemarkten geven docenten en studenten voorlichting over de verschillende opleidingen en bijbehorende beroepen. Windesheim leidt studenten op tot bijvoorbeeld verpleegkundige, werktuigbouwkundige, journalist of docent basisonderwijs. Scholieren kunnen meerdere voorlichtingsrondes en workshops volgen. Daarnaast is er informatie over onder meer studiebegeleiding, studiefinanciering, studeren in het buitenland, huisvesting en studentenverenigingen. En scholieren kunnen alvast de sfeer op de campus proeven.

Open dag verlengd tot 21.00 uur

De open dag is eenmalig verlengd. Belangstellenden kunnen hierdoor ook `s avonds terecht op de campus van Windesheim.

Meer informatie

Het volledige programma van de open dag op 13 november staat op: windesheim.nl/opendag. Daar is ook praktische informatie te vinden over: aanmelden, vervoer en parkeren zodat bezoekers de open dag goed kunnen voorbereiden.