Antea Group, Centric en Strukton kiezen groene elektriciteit en gas van Greenchoice

13 november 2015

Antea Group, Centric en Strukton hebben voor drie jaar een energiecontract afgesloten met Greenchoice.

Greenchoice gaf het collectief Antea Group, Centric en Strukton naar aanleiding van het nieuwe contract de gelegenheid om de daad bij het woord te voegen. Twee vertegenwoordigers van elk bedrijf trokken met laarzen aan het Parkbos de Haar in Haarzuilens in. Daar plantten zij 15 bomen onder het toeziend oog van een boswachter van Natuurmonumenten.

Het contract met Greenchoice gaat per 1 januari 2016 in. Antea Group, Centric en Strukton, alle behorend tot Sanderink Investments, nemen vanaf die datum bij Greenchoice groene stroom en bosgecompenseerd gas af. De groene stroom is afkomstig uit Nederlandse wind. Het gasverbruik wordt door Greenchoice gecompenseerd via bosaanplant en -bescherming in natuurgebieden.

Groene energie

Antea Group, Centric en Strukton hechten alle drie aan duurzaam ondernemen. De drie bedrijven hebben elk een sterk verankerd mvo-beleid, gekoppeld aan hun eigen organisatie en activiteiten. Met Greenchoice hebben zij gekozen voor een bedrijf dat in de top tien staat van de meest duurzame energiebedrijven van Nederland.