Het alleen zijn zat? Kom speeddaten in de Noordkop


Noordkop, 20151027 -- Ben je op zoek naar een nieuwe vriendschap of relatie? Kom op 13 november om 19.30 uur speeddaten in de Draaikolk, Dollardlaan 202 te Den Helder. Deelname kost slechts acht euro per persoon, te betalen aan de zaal. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk en alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.speeddatedenhelder.nl. tot uiterlijk woensdag 11 november ca. 18.00 uur.

Speeddaten is een leuke manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Iedereen krijgt vijf minuten de tijd om zich voor te stellen aan een tafelgenoot. Daarna worden de rollen omgedraaid en na weer vijf minuten wordt er van tafel gewisseld. Als beide gesprekspartners ‘ja’ hebben ingevuld op hun matchkaart, kunnen ze elkaar in een tweede ronde verder leren kennen en eventueel contactgegevens uitwisselen.

De  speeddate avonden worden al sinds begin 2012 georganiseerd. In eerste instantie waren ze bedoeld voor alleenstaanden uit Den Helder en omgeving, maar inmiddels komen de deelnemers uit de gehele Noordkop.Wees niet bang dat je te jong of te oud bent. Je moet wel minimaal achttien jaar zijn, maar verder komen de aanmeldingen alle leeftijdscategorieën tot en met tachtig jarigen aan toe. Er zijn wel eens te weinig  aanmeldingen in een bepaalde leeftijdscategorie, maar een volgende keer zijn er dan weer verrassend veel aanmeldingen in die categorie of zijn alle leeftijdscategorieën even goed vertegenwoordigd. Je kan zelf aangeven in welke leeftijdscategorie je iemand zoekt. Afhankelijk van het aantal inschrijvers in de diverse leeftijdscategorieën heeft een ieder minstens twee of drie tot maximaal tien gesprekken per avond. Na afloop en in de pauze is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar.

Steeds met dezelfde mensen daten zal niet zo snel gebeuren, want organisatoren Astrid Boelen en Krista Smit houden goed in de gaten wie al een keer met wie heeft gesproken. Het voordeel van speeddaten boven internetdaten is dat je iedereen gelijk 'in levende lijve' ziet en iemands uitstraling en manier van doen zeggen meestal meer dan duizend woorden. Meedoen is ook gewoon leuk, want zelfs als de avond geen date oplevert, ervaren veel deelnemers de speeddate avonden als een gezellig avondje uit. Meerinformatie over de spelregels van het speeddaten en aanmelding  is te vinden op de website:www.speeddatedenhelder.nl.





Speeddate Den Helder