Je komt niet meer weg met een simpel kerstpakket


NIJMEGEN, 20151113 -- Het hoogseizoen van kerstpakketten is voor het bedrijfsleven weer aangebroken. Rond deze tijd van het jaar brandt de vraag weer los: “Wat geven we onze werknemers dit jaar?” Het blijkt lastig te zijn om een passend én origineel kerstgeschenk te verzinnen. Cadeaukaart.nl heeft de oplossing.

Het geven van een kerstpakket is één van de weinig tradities die Nederland nog rijk is. De populariteit van het traditionele kerstpakket neemt echter enorm af. Werknemers geven aan dat zij niet meer zitten te wachten op cadeaus die niet bij hun interesses passen of die voorzien zijn van een bedrijfslogo. 40% van de werknemers is, volgens het Kerstpakketten onderzoek 2015, dan ook teleurgesteld als het kerstgeschenk niet bevalt. Deze - goedbedoelde - cadeaus verdwijnen vaak in de prullenbak of ergens in een donker hoekje op zolder.

Toch mag een cadeau tijdens kerst niet ontbreken. Uit hetzelfde onderzoek blijkt namelijk dat 92% van de Nederlandse werknemers het jaarlijkse kerstpakket ziet als ultieme blijk van waardering.  Werknemers zeggen hierover “Ik waardeer een kerstpakket en vind het nog leuker als ik zie dat mijn werkgever erover nagedacht heeft en het bij mijn interesses past.”.

Een origineel én passend kerstcadeau
Hoewel het ingewikkeld is om een cadeau te vinden dat bij iedereen – jong of oud, man of vrouw – in de smaak valt, is het duidelijk dat de one-size-fits-all oplossing niet meer werkt. Met een Cadeaukaart.nl Keuzekaart kunnen werknemers kiezen wat zij als kerstgeschenk willen hebben en zelf een keuze maken uit het aanbod cadeaukaarten in de webshop. Een dagje uit met familie en vrienden, uit eten of shoppen: in het uitgebreide assortiment van Cadeaukaart.nl is voor al die opties een cadeaubon te vinden.

Over Cadeaukaart.nl
Cadeaukaart.nl is gelanceerd in november 2012 en uitgegroeid tot de website van Nederland met een groot online assortiment van meer dan 75 cadeaukaarten. De categorieën van Cadeaukaart.nl variëren van dagjes uit tot wonen en van mode tot muziek: de bekendste merken en (web)winkels zijn vertegenwoordigd. Of het nu gaat om een jubileum, geboorte, verjaardag, huwelijk of voor de feestdagen: een cadeaubon is altíjd goed.