Korendag in Annakerk Heerlen en stemmen op favoriete lied

PERSBERICHT

Korendag in Annakerk Heerlen en stemmen op favoriete lied

Zingen voor Serious Request

Tien zangkoren uit Zuid-Limburg komen in actie voor Serious Request. Ze doen mee aan de korendag op zaterdag 14 november in de Annakerk op het Bekkerveld in Heerlen. De entree bedraagt tien euro en de totale opbrengst is voor de 3-FM-actie Serious Request waarvan het Glazen Huis in de week voor Kerst in Heerlen staat. De korendag in de Annekerk wordt gehouden van 10.30 tot 16.30 uur. De deelnemende koren zijn: Familiekoor Young Spirit Molenberg & Kinderkoor St. Joseph; Goed Gestemd Heerlerbaan; SamSam Hoensbroek; De Zanglijsters Hoensbroek; Vocalgroup Magan Mechelen; 't Glaner Ensemble Geleen; de Bronsheimers Brunssum; Christelijk Gemengd Koor Heerlen; Vredeskoor Nuth en WF-koor Welten. Soliste Thea Kollee werkt ook mee aan deze korendag.

Verder bestaat nog steeds de mogelijkheid (tot 15 november) om te stemmen voor de Top 20 van meest geliefde kerkliederen. Uiteraard moet betaald worden als je je stem uitbrengt (twee euro per stem) en ook die opbrengst gaat naar Serious Request. De lijst met liederen en hoe je je stem kunt uitbrengen staat op de website van de Raad van Kerken (Raadvankerkenparkstad.nl)

Op zondag 13 december om 15.00 uur worden de twintig meest geliefde kerkliederen gezongen in de Annakerk op het Bekkerveld in Heerlen. Zowel de korendag alsook de Top 20 van kerkliederen is een initiatief in het kader van de acties die de kerken in Parkstad gemeenschappelijk hebben opgezet voor Serious Request.