Politie onderzoekt straatroven


Politie onderzoekt straatroven

Laatste update:
15-11-2015 | 11:12

Tilburg - De politie onderzoekt twee straatroven: een op de Spoorlaan in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november 2015 rond 00.45 uur en een op zondag 15 november 2015 rond 04.30 uur in de Schaepmanstraat.

Op de Spoorlaan werd een 20-jarige man uit Soest, die net uit het station kwam, lastig gevallen door een groep jongens, waarvan er een op een scooter was. Het zou gaan om jonge, lichtgetinte jongens van ongeveer 1.70m lang. De jongens droegen mutsen. Ze wilden de telefoon van het slachtoffer,
maar gingen er vandoor in de richting van het station toen een persoon in een witte auto stopte om te vragen wat er aan de hand was. De politie komt uiteraard heel graag in contact met deze persoon.



Getuigen gezocht

In het tweede geval is een 24-jarige man uit Tilburg in de Schaepmanstraat door drie hem onbekende mannen, twee op een scooter en een op een fiets, aangevallen en beroofd van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer kwam vanuit de richting van het station en was het drietal eerder al gepasseerd.
De man liep letsel aan zijn gezicht en wat schaafwonden op. Hij moet nog aangifte doen. De daders gingen er vandoor richting de Besterdring.
In beide gevallen komt de politie graag in contact met getuigen die de incidenten hebben zien gebeuren. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.