Verbreed uw horizon op de Vastgoedmart Club Rhijnhuizen


Verbreed uw horizon op de Vastgoedmart Club Rhijnhuizen

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

dinsdag, 17 november 2015

Bent u vastgoedeigenaar, ontwikkelaar of heeft u een idee voor het vastgoed in Rijnhuizen en u wilt inspiratie opdoen, uw aanbod of idee zichtbaar maken en /of uw netwerk verbreden? Neemt u dan deel aan de Vastgoedmarkt van Club Rhijnhuizen op maandag 23 november van 17.00 (inloop vanaf 16.30)
tot 19.00 uur, bij Clubhuis LBP Sight Kelvinbaan 40 Rijnhuizen, Nieuwegein. Naast presentaties van vastgoedplannen in Rijnhuizen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje informeel ideeen uitwisselen.

Aanmelden

Meld u voor 19 november aan bij de gebiedsmanagers van Rijnhuizen: Emilie Vlieger, emilie@vliegerprojecten.nl, tel: 06-44129336 of Hans Karssenberg, hans.karssenberg@stipo.nl, tel: 06-1507 1155.

Club Rhijnhuizen is een netwerk in ontwikkeling dat van Rijnhuizen een mooi en herkenbaar woon-, werk- en leefgebied wil maken. Het bestaat uit eigenaren, bewoners, ontwikkelaars, initiatiefnemers, werkgevers, overheidsexperts en andere betrokkenen. Iedereen die die in Rijnhuizen woont,
werkt, eigendom heeft en ontwikkelt is welkom om aan te sluiten. Meer informatie kunt u vinden op: www.facebook.com/clubrhijnhuizen/

Lees meer over het gemeentelijk beleid om te komen tot een Mooi Rijnhuizen op: www.nieuwegein.nl/MooiRijnhuizen

rijnhuizen