Octatube wint


Octatube wint /

17 november 2015 - Het Delftse bedrijf Octatube is 1 van de 10 winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2015.

Nils Eekhout bij de uitreiking

De winnaars zijn geselecteerd uit de meer dan 400 ontvangen inzendingen op basis van hun idee, ambitie en motivatie om in het buitenland succesvol te zijn.

Expertise en ervaring

Ze worden een jaar lang bijgestaan door de initiatiefnemers van het Oranje Handelsmissiefonds: ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij delen hun expertise en ervaring en via hun internationale netwerk
worden deuren geopend die anders vaak gesloten blijven. Het Oranje Handelsmissiefonds helpt jaarlijks 10 mkb'ers met het realiseren van hun buitenlandse ambities.

Over Octatube

Octatube ontwerpt, ontwikkelt en realiseert complexe architectonische constructies van glas en staal. Zo is het bedrijf de bedenker en bouwer van de twee glazen gevels voor de Markthal in Rotterdam en de glazen overkapping van de Van de Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft. Octatube wil
graag worden geintroduceerd bij ontwikkelaars in Groot-Brittannie.

Delfts bedrijf

Heeft u ideeen om met uw Delfts bedrijf buitenlandse markten te verkennen? Neem dan contact op met Nils Eekhout van Octatube. Wellicht kan hij u helpen een deur te openen. Misschien is het niet mogelijk, maar proberen kan altijd.

Gongslag

Als klap op de vuurpijl vierden de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds hun zege met een gongslag op Beursplein 5.



IFrame
</p>