Lancering Inkoop-app Lingewaard


Op dinsdag 1 december wordt de nieuw ontwikkelde Inkoop-app Lingewaard gelanceerd. In de Ridderzaal van Kasteel Kinkelenburg in Bemmel zal om 19.30 uur de presentatie en ingebruikname van de nieuwe app plaatsvinden.

De Inkoop-app Lingewaard biedt lokale ondernemers de mogelijkheid om zich te registreren en hun producten aan te bieden. Lokale ondernemers kunnen naast de lokale aanbestedingskalender via de Inkoop-app Lingewaard ook elkaars diensten en producten vinden.

Waarom deze app?

De gemeente Lingewaard en ondernemersvereniging Veron maken zich beide sterk voor de belangen van de lokale ondernemers. Tijdens een eerdere gezamenlijke themabijeenkomst is gebleken dat in 2010 16% van de aanbestedingen en inkopen lokaal (=gemeente Lingewaard) wordt uitgezet. Het is duidelijk
geworden dat de oorzaak van dit percentage gelegen is in de onbekendheid van elkaars diensten en behoeften. De gemeente Lingewaard en Veron hebben vervolgens gezamenlijk het initiatief genomen om deze app te ontwikkelen.

Meld u aan!

De nieuwe Inkoop-app Lingewaard is ontwikkeld in samenwerking met de HAN Arnhem in de vorm van de groep "B302". Na de feestelijke lancering van de app, wordt uiteengezet hoe de app direct kan worden geinstalleerd en in gebruik genomen. Geinteresseerden worden door de gemeente Lingewaard en
Veron van harte uitgenodigd om bij de feestelijke lancering aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden via ondernemersloket@lingewaard.nl.