Crisisnoodopvang: hoe kunt u helpen?


We hebben gemerkt dat velen een bijdrage willen leveren aan de opvang van vluchtelingen in sporthal Geestmerambacht. Dat is hartverwarmend! Wilt u ook uw steentje bijdragen?

U zou kunnen helpen met de volgende producten en goederen: babyverzorgingsproducten zoals billendoekjes, luiers (met maataanduiding), babymelkpoeder en potjes babyvoeding zonder vlees (vis kan wel). Er is ook behoefte aan toiletartikelen zoals tandenborstels, tandpasta, shampoo, doucheschuim,
zeep, toilettasjes, maandverband, handdesinfectie-flesjes en toiletpapier (in originele verpakking). U kunt ook koffie (snelfiltermaling), thee, koffiemelk, suiker (pakken en klontjes) en appelsap doneren. Ook Dvd's met films voor zowel kinderen als volwassenen zijn welkom. Op dit moment is er
ook behoefte aan sjaals, mutsen en wanten, nieuw (!) ondergoed (hemd en onderbroek), sokken en schoenen. Voor alle kleding geldt dat we alle maten zoeken voor dames, heren en kinderen en dat het schoon en klaar voor gebruik dient te zijn.

En misschien heeft u nog handwerkspullen of knutselspullen over? We zijn ook blij met prentenboeken en algemene spelletjes zoals kaarten, vier-op-een-rij, etc.

Waar en wanneer?
U kunt de goederen maandag t/m zaterdag tussen 16.00-18.00 uur inleveren bij Wijkcentrum De Overbrugging, Dokter Wilminkstraat 16 in Noord-Scharwoude.