Hardenberg'85 en SV Dedemsvaart winnaars 1e periode Fair Play Compet..


17 november 2015

Hardenberg'85 en SV Dedemsvaart zijn de winnaars geworden van de eerste periode van de Fair Play Competitie. Met een score van 136 punten uit 10 wedstrijden bleven ze de andere voetbalverenigingen ruim voor. Met het winnen van deze eerste periode winnen beide teams een geldbedrag van EUR 125.

Vanaf het begin van het voetbalseizoen strijden de vijftien gemeentelijke voetbalverenigingen om de titel de sportiefste ploeg van de gemeente Hardenberg. Elke week beginnen de deelnemende verenigingen met vijftien punten.

Met een gemiddelde van bijna veertien punten per wedstrijd hebben Hardenberg'85 en SV Dedemsvaart een zeer hoge score behaald. Voor elke gele kaart die er ontvangen wordt, gaan er twee punten af. Voor elke rode kaart die er ontvangen wordt, gaan er vijf punten af.

Tweede periode
De tweede periode gaat binnenkort van start. Ook deze periode zal een winnaar opleveren. De punten van de beide periodes worden vervolgens aan het einde van het seizoen bij elkaar opgeteld, zodat er een totaalscore ontstaat. Aan het eind van het seizoen is bekend wie de winnaar is van de Fair
Play Cup.