Hedwig Bruggeman nieuwe BU manager CDI


Gepubliceerd op
10 november 2015

Hedwig Bruggeman is benoemd tot de nieuwe BU manager van het Centre for Development Innovation (CDI) van Wageningen UR. Zij brengt naast veel internationale expertise haar op mensen georienteerde persoonlijkheid mee.

Hedwig Bruggeman (1957) behaalde haar master in Dierwetenschappen aan Wageningen University waarna zij zich specialiseerde in een thema op de interactie tussen veestapel en gewassen. Zij heeft ruim dertig jaar ervaring in internationale ontwikkelingssamenwerking met diverse meerjarige
buitenlandse projecten. Gedurende het laatste decennium was zij directeur op het hoofdkantoor in Nederland van het internationale AgriProFocus netwerk dat kleine Afrikaanse boeren ondersteunt bij hun ondernemerschap.

Hedwig Bruggeman realiseerde zich al vroeg dat de manier waarop mensen met elkaar omgaan en samenwerken sleutelfactoren zijn voor daadwerkelijke veranderingen en wereldwijde duurzame ontwikkelingen. Daarom wil zij op een professionele manier nieuwe duurzame koersen van organisaties, mensen en
systemen tot stand brengen. Deze drive past in het beleid van CDI om competenties voor veranderingen te creeren, waarbij de samenwerking met andere groepen van Wageningen UR zal worden gezocht.

Controleer uw cookie-instellingen

* ir. HIJ (Hedwig) Bruggeman
Director ir. HIJ (Hedwig) Bruggeman
Contactformulier

Wageningen UR Centre for Development Innovation

Het Centre for Development Innovation (CDI) werkt aan innovatie- en veranderingsprocessen.

* Photo: Agri-ProFocus Geslaagde expertmeeting over benutten Nederlandse kennis voor internationale zuivelketen
* Photo by Ingrid Gevers Betere voedselzekerheid in Indonesie via een betere visbeschikbaarheid
* Voedselzekerheid vergroten door verbeteren visserij

Meer nieuws