Besluit in de Raad op 25 november


Woensdag 25 november is de raadsvergadering Besluit in de Raad. De vergadering begint om 20.00 uur in het gemeentehuis (ingang Laanstraat 1). U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Tijdens Besluit in de Raad staan de volgende punten als bespreekpunt op de agenda:

Aanpak overlast wortelopdruk professorenbuurt en Dalweg

De raad wordt gevraagd in te stemmen met de aanpak van de overlast van wortelopdruk door het verwijderen van 73 bomen in de professorenbuurt en de Dalweg en het herplanten van 42 bomen.

Multifunctionele sportzaal Sportcentrum De Trits

De raad wordt gevraagd een krediet beschikbaar te stellen voor de bouw van een multifunctionele sportzaal in Sportcentrum De Trits.

Vaststellen 1e wijziging van de Verordening winkeltijden Baarn 2015

De raad wordt gevraagd de Verordening tot 1e wijziging van de Verordening winkeltijden Baarn 2015 vast te stellen en er voor te zorgen dat de bedrijven die voorheen onder het Vrijstellingenbesluit Winkeltijdenwet vielen hun op die regeling gebaseerde rechten opnieuw verkrijgen.

De volledige agenda en bijbehorende stukken van Besluit in de Raad staan op de gemeentelijke website. Bij vragen over de agenda kunt u terecht bij de griffier Nelleke Both via nelleke.both@baarn.nl.