Optreden op Amsterdam CS door cast 'Les Mamelles de Tirésias'

Amsterdam, 16 november 2015

Persbericht

OPTREDEN OP AMSTERDAM CS DOOR CAST LES MAMELLES DE TIRÉSIAS

Jonge operazangers geven dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur twee optredens bij de Public Piano op NS-station Amsterdam Centraal

Dinsdag 17 november zal de cast van de opera Les Mamelles de Tirésias optreden op station Amsterdam Centraal. Tussen 15.00 en 16.00 uur zijn er twee verrassingsoptredens bij de Public Piano in de centrale hal van het station. De optredens vinden plaats in de aanloop naar de première van de productie bij De Nationale Opera op woensdag 25 november.

Les Mamelles de Tirésias is een opera van de componist Francis Poulenc. De 1 uur durende opera is gebaseerd op een surrealistisch drama en wordt bij De Nationale Opera uitgevoerd in een versie met twee piano's. In het kader van De Nationale Opera Talent bestaat de cast uit twaalf jonge operazangers, die ook het optreden op het station verzorgen. De volledige cast en meer informatie is te vinden op de website.

De Public Piano is een initiatief van de Nederlandse Spoorwegen. Onder het motto 'Deel je talent' worden reizigers uitgenodigd om hun talent te delen en medereizigers van deze muzikale klanken mee te laten genieten. Zo laat NS stations op een unieke manier tot leven komen.