Camping Geversduin introduceert het Boomhuis

Camping Geversduin introduceert het Boomhuis

Camping Geverduin heeft een nieuw type accommodatie ontwikkeld. Geen boomhut maar een boomhuis. Vanuit het raam in de huiskamer, op de eerste verdieping, kijkt u zo het groen in. De bouw is net begonnen en met Pasen 2016 zijn de accommodaties beschikbaar.

De buitenkant van het Boomhuis is voorzien van platowood; Duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout, dat recyclebaar en gifvrij is. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerste FSC-bossen en heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De eerste verdieping is de huiskamer met een keuken en een aparte slaapkamer.

Het goed gesoleerde Boomhuis is geschikt voor zes personen en is voorzien van een CV en uitgebreide keuken inclusief een 4 pits gasstel. Verder is er een TV aanwezig en heeft u beschikking over warm en koud stromend water. De eerste verdieping wordt de huiskamer met een aparte slaapkamer.

De begane grond is voorzien van twee slaapkamers met stapelbed. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met een tweepersoons bed. Het Boomhuis is voorzien van een douche en toilet op de begane grond. Een weekje slapen in het Boomhuis kost tussen de  EUR 473.- in het laagseizoen tot EUR 1.219,- in het hoogseizoen.