Uitreiking vrijwilligersprijzen

Uitreiking vrijwilligersprijzen

PERSBERICHT

Slochteren, dinsdag 17 november 2015

Vrijwilligers verdienen waardering in de gemeente Slochteren

Op dinsdag 17 november is de uitreiking van de vrijwilligersprijzen het Lokaal Compliment, de Vrijwilliger van het Jaar 2015 en de Jonge Vrijwilliger van het Jaar 2015. In Restaurant de Boerderij in Slochteren krijgen de genomineerden een avondvullend programma aangeboden door de Rabobank en de gemeente Slochteren. Tot slot volgt de spannende uitreiking van de prijzen door juryvoorzitter Geert-Jan ten Brink.

Het Slochter gemeentebestuur vindt dat vrijwilligers het verdienen in het zonnetje te worden gezet. Daarom heeft de gemeente de verkiezing van Vrijwilliger van het Jaar in het leven geroepen. Daarnaast reikt de gemeente samen met de Rabobank de vrijwilligersprijs het Lokaal Compliment uit. De jury voor zowel het Lokaal Compliment als de Vrijwilliger van het Jaar bestaat uit vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, de Rabobank en de burgemeester als juryvoorzitter.

Het Lokaal Compliment bestaat uit drie prijzen en een aanmoedigingsprijs, allen in de vorm van waardecheques. De Vrijwilliger van het Jaar en de Jonge Vrijwilliger van het Jaar ontvangen een beeld met inscriptie en een geldbedrag. Bovendien ontvangen alle genomineerden een taartbon.