Peeplesplanet; Kom en ontmoet nieuwe mensen


Heb jij het ook zo leuk?

VLAARDINGEN, 20151118 -- Peeplesplanet is een digitale ontmoetingsplek voor iedereen: jong en oud, gelijkgestemden of juist andersdenkenden. Ben jij op zoek naar vriendschap, een maatje, iemand om een gesprekje mee te voeren, een kopje koffie te drinken of een luisterend oor? Dan is Peeplesplanet de plek voor jou! Aanmelden is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en bovendien is het lidmaatschap gratis.

Peeplesplanet heeft als doelstelling mensen te verbinden door hulp en behoeftes met elkaar te matchen. Geheel belangeloos en op een laagdrempelige manier. 

Helpende handjes zijn een belangrijk onderdeel van Peeplesplanet: mensen die zo nu en dan tijd hebben om de ander "een handje te helpen" maar misschien heb jij zelf behoefte aan een helpend handje. Hoeveel tijd heb je nodig, hoeveel tijd heb je te besteden? Het internet is 24 uur bereikbaar!

Dat Peeplesplanet in een grote behoefte voorziet, blijkt uit de tot nu toe vele positieve reacties, aandacht en waardering voor dit initiatief. Vorig jaar stond ik met Peeplesplanet in de finale van de IZZ Mooi Mens Verkiezing 2014. Peeplesplanet is een thuisplek en vrij toegankelijk voor iedereen. Met de donkere dagen voor de deur is dit een prettige gedachte! Ben jij dat nieuwe lid en/of helpend handje, voor nu of in de toekomst? Neem een kijkje op de site en maak je profiel aan.

https://www.peeplesplanet.nl





Peeplesplanet Stichting i.o.