Lagere stookkosten?


Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel? Heeft u belangstelling voor het zelf opwekken van elektriciteit? Wilt u lagere energielasten? Of bent u weg van innovatie en duurzame techniek? Dan is deze regeling interessant voor u.

Woningeigenaren kunnen in dit jaar tot maximaal 2.000 euro subsidie ontvangen voor de aanschaf of huur van een micro-WKK/HRe-ketel. Deze innovatieve ketel wekt niet alleen warmte op, maar tegelijkertijd ook elektriciteit. Hiermee kunt u zo'n vijftien procent of meer aan energie(kosten)
besparen en een aanzienlijke vermindering van CO[2]-emissies bereiken. Voorwaarde om voor subsidie in aanmerking te komen is dat u eigenaar en bewoner van uw huis bent en dat u kiest voor een ketel die in aanmerking komt voor subsidie.

Voor deze subsidiepot is een plafond vastgesteld. De subsidie wordt op volgorde van binnenkomst vergeven, en kan nu aangevraagd worden. Interesse? Voor meer informatie, de beschikbare HRe-ketels en het indienen van een subsidieaanvraag, kijk op http://www.subsidiegroengaswkk.nl.