Boxtel en Sint-Michielsgestel: twee gemeenten, een ambtelijke organi..


[IMG]

18-11-2015

Per 1 januari fuseren de ambtelijke organisaties van de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Voortaan worden beide gemeenten ondersteund door een, gezamenlijke organisatie. Voor u verandert er nauwelijks iets. Op 1 januari woont u nog steeds in dezelfde gemeente, die nog steeds een eigen
gemeenteraad, wethouders en burgemeester heeft. U kunt gewoon terecht in het gemeentehuis, op de milieustraat en op alle andere locaties van uw gemeente. Ook aan het beleid van beide gemeenten verandert niets. Met de gezamenlijke ambtelijke organisatie willen we beide gemeenten dichtbij hun
inwoners houden. We willen nabijheid en wijkgericht werken organiseren en inwoners opzoeken.

MijnGemeenteDichtbij

Daarom hebben we voor intern gebruik en voor de domeinnaam in e-mails de naam MijnGemeenteDichtbij gekozen voor de gezamenlijke ambtelijke organisatie. Deze naam is ook nodig om de gezamenlijke ambtelijke organisatie in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.
Maar eigenlijk verandert er dus niets. We blijven dichtbij onze gemeenschap, koesteren de menselijke maat en maken ieder onze eigen keuzes. We werken ambtelijk samen om dat te kunnen behouden.

Vragen?

Op www.boxtel.nl/samenwerking vindt u meer informatie over de ambtelijke fusie. Staat uw vraag er niet bij of heeft u geen internet? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via (0411) 65 59 11 of communicatie@boxtel.nl.

Gerelateerd:

* Samenwerking